Buffetten

Standaard koud-warm buffet, minimaal 15 personen € 25,00 per persoon. 

  • Vissalade inclusief garnituren
  • Rundvleessalade inclusief garnituren
  • Gemengde rauwkost
  • Wittekool rauwkost met perzik, noten en rozijnen
  • Diverse soorten stokbrood met kruidenboter

Salades worden ambachtelijk gemaakt.

Warm

  • 4 soorten vlees of viskeuze
  • Gebakken aardappelen met spek, ui en prei
  • Rijst
  • Aardappelpannenkoek
  • Warme groente

Keuze vleessoorten:

  • Gebraden procureurrollade 
  • Schnitzel
  • Kipkaasjes met gebakken champignons, ui, tomaat, prei, cashewnoten en ketjap
  • Varkenshaasmedaillons met champignonsaus
  • Reepjes varkenshaas met tomaat, prei in een zachte mosterdsaus
  • Sallandse beenham met gekarameliseerde perzik en bieslookkaas
  • Kipsaté met satésaus 
  • Zacht gegaarde kalfsucade
  • Spareribs 
  • Pulled Pork in barbecuesaus 
  • Varkensfilet met stoofpeer, bieslookkaas en rode portsaus
  • Schnitzel Hawai 
  • Schnitzel met pesto, tomaat en mozzarella.
  • Sallandse beenham met honingmosterdsaus

Schaal diverse soorten koud vlees met bijpassende koude sauzen € 4,50 p.p.

Vissoorten warm:

  • Gepocheerde tongschar/zalm rolletjes met Hollandaisesaus.
  • Grote gebakken gamba’s met roerbakgroente in een romige kruidensaus.
  • Vis stoofpotje
  • Gebakken scholfilet
  • Gebakken kabeljauwfilet met remouladesaus
  • Gebakken rode mulfilet met Hollandaisesaus
  • Gebakken tilapiafilet met tomaten-basilicumsaus

 

Ook kunnen wij voor u een bepaald themabuffet of een vegetarisch buffet samenstellen!

U kunt uw buffet lekker afsluiten met een ijstaartenbuffet van een ijsboerderij prijs per persoon € 5,50 p.p. of een uitgebreid nagerechtenbuffet voor € 9,50 p.p.